2461095668 6988154677 7 χιλ. Κοζάνης - Καστοριάς, Κοζάνης dimitriosdimaras@hotmail.gr

Δημαράς Κουφώματα Αλουμινίου
Εργοστάσιο Κουφωμάτων - Service - Μεταλλικές Κατασκευές - Κοζάνη


Η εταιρεία μας Δημαράς Κουφώματα που εδρεύει στην Κοζάνη, κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου και PVC, με τις υψηλότερες προδιαγραφές στεγανοποίησης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η εταιρεία μας επιλέγει και τοποθετεί τα καλύτερα κουφώματα αλουμινίου πάντα με βάση τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη και τις απαιτήσεις του χώρου. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και μοντέλων, που θα ικανοποιήσουν τόσο τις λειτουργικές ανάγκες, όσο και την αισθητική σας.

 

 

 

Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc

Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc

Η εταιρεία μας Δημαράς Κουφώματα που εδρεύει στην Κοζάνη, κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου και PVC, με τις υψηλότερες προδιαγραφές στεγανοποίησης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Περισσότερα

Η εταιρεία μας επιλέγει και τοποθετεί τα καλύτερα κουφώματα αλουμινίου πάντα με βάση τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη και τις απαιτήσεις του χώρου.

Περισσότερα

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και μοντέλων, που θα ικανοποιήσουν τόσο τις λειτουργικές ανάγκες, όσο και την αισθητική σας.

Περισσότερα

Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα των έργων μας, προσφέροντας εγγύηση καλής λειτουργίας και πλήρη τεχνική κάλυψη.

Περισσότερα
Service Κουφωμάτων Αλουμινίου & Pvc
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ