2461095668 6988154677 7 χιλ. Κοζάνης - Καστοριάς, Κοζάνης dimitriosdimaras@hotmail.gr
hero image
 
Δημαράς Κουφώματα Αλουμινίου
Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc - Εργοστάσιο Κουφωμάτων - Service - Μεταλλικές Κατασκευές - Κοζάνη


 

Η εταιρεία μας Δημαράς Κουφώματα που εδρεύει στην Κοζάνη, διαθέτει εργοστάσιο κουφωμάτων το οποίο βρίσκεται στο 7 χιλ. Κοζάνης - Καστοριάς. Η εταιρεία μας κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου και PVC, με τις υψηλότερες προδιαγραφές στεγανοποίησης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1980 από τον Χρήστο Δημαρά στην Ελλάδα. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από ένα μικρό οικογενειακό εμπόριο μεταλλουργών σε ένα πλήρως οργανωμένο εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων. Πραγματοποιήσαμε έργα από απλή αντικατάσταση σπασμένου τζαμιού μέχρι επαγγελματικά κτίρια, ξενοδοχεία και τράπεζες σε όλη την Ελλάδα και στις γύρω χώρες. Η επιχείρηση μεγάλωσε γρήγορα και μετατράπηκε στον μεγαλύτερο ανεξάρτητο κατασκευαστή στη Βόρεια Ελλάδα.
Πλέον έχει αναλάβει ο νεότερος γιος, Δημαράς Δημήτριος.  Η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και τρόπους εργασίας, προσφέροντας ποιότητα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στον πελάτη μας. Με το όνομα Expedoor άνοιξε το 2016 ένα τμήμα πωλήσεων στο Λονδίνο, προκειμένου να μπορέσουμε να φέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.